for BRUGERE

Betingelser ved tilmelding

Inden du tilmelder dig abonnementet, bedes du venligst læse følgende betingelser og vilkår grundigt. Ved at tilmelde dig accepterer du at være bundet af disse betingelser.

 

Abonnementsperiode

Abonnementet løber fra den 1. juli til den 30. juni året efter. Ved tilmelding accepterer du at være bundet af abonnementsperioden. Du kan dog altid vælge at få fjernet din profil fra siden.

 

Automatisk fornyelse

Abonnementet vil automatisk blive fornyet ved udløbet af abonnementsperioden, medmindre det afmeldes. En ny faktura vil blive sendt til dig i forbindelse med fornyelsen.

 

Betaling

Betaling for abonnementet skal ske ved faktura. Fakturaen vil blive udstedt og sendt til den angivne e-mailadresse for kontaktpersonen. Betalingen skal foretages inden for den angivne betalingsfrist på fakturaen.

 

Afbestilling og afmelding

Hvis du ønsker at afmelde dit abonnement, bedes du sende en mail til [email protected]. Din afmelding vil blive behandlet, og du vil modtage en bekræftelse på afmeldingen inden for en rimelig periode. Ved afmelding vil dit abonnement ikke automatisk fortsætte i den næste abonnementsperiode. Ved afmelding har du ret til at beholde din profil synlig indtil udløb af den abonnementsperiode som er betalt for.

 

Annullering og refusion

Abonnementsbetalingen er ikke refunderbar. Hvis du vælger at afmelde dit abonnement i løbet af abonnementsperioden, er du ikke berettiget til at få refunderet kompensation for den resterende del af abonnementsperioden.

 

Ændringer i betingelserne

Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser og vilkår efter behov. Eventuelle ændringer vil blive meddelt dig på forhånd og træder i kraft efter en rimelig periode.

 

Ansvarsfraskrivelse

Minigolfbaner.dk stræber efter at præsentere nøjagtige og opdaterede oplysninger om minigolfbaner. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for eventuelle fejl eller unøjagtigheder i de oplysninger, der præsenteres. Det er op til dig som abonnent at verificere og opdatere dine oplysninger efter behov.

 

Ændringer og opdateringer

Du har mulighed for at foretage ændringer og opdateringer af dine minigolfbaneoplysninger i løbet af abonnementsperioden. Dette kan omfatte ændring af åbningstider, tilføjelse af nye billeder eller opdatering af priser. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at sikre, at de oplysninger, du giver os, er nøjagtige og opdaterede.

 

Vi takker for din tilmelding til vores abonnement og ser frem til at betjene dig. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

 

Med venlig hilsen,
Philip og Kenneth

Minigolfbaner.dk