Forbedringer på vej for Minigolfbaner.dk

Minigolfbaner.dk har fået en ny ejer, og det betyder, at der nu bliver lagt ekstra tid og ressourcer i projektet for at gøre det endnu bedre. Vi planlægger at introducere en række nye features og forbedringer, som vil gavne alle minigolfbane-ejere rundt om i landet.

Hvem er den nye ejer?

Jeg er Alexander, den nye ejer af Minigolfbaner.dk. Med en passion for både teknologi og forretning har jeg overtaget dette projekt med målet om at løfte det til nye højder. På trods af min unge alder på 21 år har jeg en solid baggrund inden for teknologi og projektledelse, som jeg vil anvende til at implementere nye funktioner og forbedringer på Minigolfbaner.dk.

Hvad kan du forvente?

  • Nyt Design og Forbedret Brugeroplevelse: Hele hjemmesiden vil få et nyt look, og brugeroplevelsen vil blive meget bedre, så det bliver nemmere og mere intuitivt at navigere på siden.
  • Øget Synlighed: Vi arbejder på at forbedre søgemaskinen (SEO), så din bane bliver lettere at finde for potentielle gæster.
  • Indsigt i Statistikker: Vi planlægger at udvikle et system, der giver jer månedlige opdateringer på statistikker såsom eksponeringer, klik og meget mere. Dette vil hjælpe jer med at forstå, hvordan jeres bane præsterer online og hvor der er plads til forbedringer.
  • Online Booking: Valgfri integrering af et online bookingsystem, der gør det lettere for gæster at reservere tid på din bane direkte fra vores hjemmeside.