2

0
(0)
Danmarks ældste 18 huls minigolfbane
4

0
(0)
Ny adventurebane fra 2017
2

0
(0)

Flot 12 hullers Adventure Kompakt bane fra City Golf Europe, anlagt 2013 på ca. 300 kvm.

Let kuperede baner med kunstgræs omkranset af sten og med flot gangareal, stensætninger og grønne planter i området. Banen vil vi mene er en middel sværhedsgrad, der også appellerer til alle familiens medlemmer store som små.

Minigolf banen er en del af Madsby Legepark, som er Danmarks største Legepark med fri adgang hele året.I sæsonen fra 1.4 til og med 22.10.

I Legeparken er der i sæsonen åbent for Madsbykiosken, Madsbytoget, Information og Souvenirshoppen, Bådudlejningen og i sommerperioden er der også Waterballs du kan prøve.

Vi har en stor dyrepark med geder, får, heste, høns, sortbroget landgris, kaniner og en stor fuglevoliere med mange flotte stuefugle, en stor indhegnet asfalteret mooncarbane, en stor nyrenoveret legeplads for de mindre børn og en Tarnzanbane for de lidt større.

Der er altid toiletter åbne i åbningstiden og vi har 3 madpakkehuse hvor man kan spise sin medbragte mad og 12 store grille du kan grille på. Du har mulighed for på forhånd at booke plads i et madpakkehus og ved grillen, men der er også huse der står åbent for alle. Mange bord/bænk sæt du kan slå dig ned ved.

Læs mere om priserne på hjemmesiden.

1

5
(1)
Danmarks ældste minigolfbane
1

5
(1)
Adventure Minigolf
1

0
(0)
minigolf ved Blåvand i verdensklasse